Growth Magazin
GROWTH MAGAZIN - Magyarország
"Streameljük a humort" - Litkai Gergely
0:00
-32:47

Paid episode

The full episode is only available to paid subscribers of Growth Magazin

"Streameljük a humort" - Litkai Gergely

A Growth Magazin örömmel fogadta Litkai Gergely, Karinthy-gyűrűs humoristát. Bár a magazinunk jellemzően a növekedés ösztönzésével foglalkozik, Gergely egy szokatlan témáról szeretett volna...

A Growth Magazin örömmel fogadta Litkai Gergely, Karinthy-gyűrűs humoristát. Bár a magazinunk jellemzően a növekedés ösztönzésével foglalkozik, Gergely egy szokatlan témáról szeretett volna beszélgetni, ami még érdekesebbé tette az interjút.

Dolgoztál multinál, voltál ügyvéd, forgatókönyvíró, producer. Folyamatosan felszólalsz fenntarthatósági kérdésekben, és jelenleg a Dumaszínházat produkciós vezetője vagy.. De mit üzennél a nyolc éves önmagadnak, hogyan fog alakulni az élete?

Azt, hogy élvezze az életet, mert a legjobb korba született. Én ‘76-ban születtem és ugye ‘84-ben még kisgyerek voltam. Ekkortájt hatalmas változás zajlott le itt Magyarországon. Abban az időben megváltozott egy rendszer, egy paradigma, ami egy jel arra, hogy képesek vagyunk ekkora horderejű változásokra. Amiben most élünk, ez a viszonylag növekedés központú és a természetet abszolút rosszul kezelő rendszer is megváltoztatható. Hozzá tudunk szokni és képesek vagyunk megtanulni egy másfajta élet szabályait is.

This post is for paid subscribers

Growth Magazin
GROWTH MAGAZIN - Magyarország
Hallgasd a Growth Magazinban szereplő tartalmakat és ismerd meg a startup világ titkos életét.