Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Sponsmore: Aki a csúcsa tör, annak szponzor is kell

A digitalizáció által kínált lehetőségeket kihasználva egy új sportszponzorációs platform látott napvilágot, amelynek célja, hogy megkönnyítse tehetséges sportolók számára az útjukat a versenyek felé
(🔊 Figyelem! A videónk első két percében sajnos hanghiba csúszott be. 🛠️ Dolgozunk a probléma gyors megoldásán, hamarosan tiszta hanggal élvezhetitek az egész tartalmat! Köszönjük a türelmeteket és megértéseteket. 🙏)

A digitalizáció által kínált lehetőségeket kihasználva egy új sportszponzorációs platform látott napvilágot, amelynek célja, hogy megkönnyítse tehetséges sportolók számára az útjukat a nemzetközi versenyek felé. Az innovatív kezdeményezés társadalmi jelentőségét nem lehet alábecsülni: a platform segítségével nem csak a sportolók kapnak esélyt a felemelkedésre, de a támogatók is közvetlenebb módon vehetnek részt a tehetségek gondozásában és sikerükben. Az alapítói csapat, Pécsi Máté CEO, Lantos Ádám CTO és Fáy Balázs COO, mindannyian elkötelezettek amellett, hogy digitális megoldásaikkal hozzájáruljanak a sport világának modernizálásához, és lehetőséget biztosítsanak minden tehetséges sportolónak, hogy megmutathassák magukat a világnak. Ahogy belemerülünk az interjúba, részletesen körbejárjuk az új sportszponzorációs platform mögötti ötletet, a csapat összetételét, a kezdeményezés finanszírozásának hátterét és magának az építkezési folyamatnak a dinamikáját. Megismerjük, hogy milyen személyes és szakmai tapasztalatok vezettek a vállalkozás elindításához, hogyan formálódott a csapat, melyikük milyen szerepet tölt be, és milyen kihívásokkal kellett szembenézniük a platform létrehozása során. Továbbá, feltárjuk a finanszírozási stratégiát, amely lehetővé tette a projekt elindulását és fenntartását, valamint a fejlesztési lépéseket, amelyekkel egy folyamatosan változó piacon is meg tudják őrizni versenyképességüket. Az interjú így betekintést enged abba, hogyan kívánják digitális megoldásaikkal forradalmasítani a tehetséges sportolók támogatásának módját.

0 Comments
Growth Magazin
GROWTH MAGAZIN - Magyarország
Hallgasd a Growth Magazinban szereplő tartalmakat és ismerd meg a startup világ titkos életét.