Lifetime előfizetés + AJÁNDÉK terület és megjelenés a P63 oldalon

Csatlakozz a legbefolyásosabb vezetők és innovátorok Közé! A Growth Magazin nem pusztán olvasmány, hanem egy elit klub tagsága. Itt az esély, hogy a cégvezetők, pionírok, és piacformálók sorába lépj.

Üdvözlünk a Growth Magazinnál! Ahol a nagy álmodozók, úttörők és innovátorok találkoznak. Itt a helyed, ha részt akarsz venni a gazdasági világ aktív alakításában, és szeretnéd megmutatni, hogy cég vagy vállalkozásod miként járul hozzá a világunk formálásához.

Miért a Growth Magazin?

A Growth Magazin nem egy átlagos üzleti lap. Itt nincsenek felületes cikkek vagy érdektelen pletykák. Mi a valódi, lényegi történetekre koncentrálunk, amelyek a gazdasági és technológiai világ valódi hőseit állítják reflektorfénybe. Olyan alapítók, befektetők és piaci szereplők élettörténetei ezek, akik mernek nagyot álmodni, és akiknek a tettei meghatározhatják jövőnket.

Ünnepelj velünk!

Hatalmas ugrásra készülünk: 2000-ről 5000 példányban leszünk jelen a piacon, és ezt a hatalmas lépést veled együtt szeretnénk megünnepelni. Ebből az alkalomból egyedülálló ajánlattal készültünk: kínálunk egy lifetime előfizetést a Growth Magazinra, amely számos különleges előnnyel jár.

Mit kapsz ha most csatlakozol hozzánk?

Lifetime Előfizetés: A magazin minden egyes számát postán kiküldjük cégednek, amíg a magazin létezik és természetesen hozzáférést biztosítunk az eddigi összes kiadványnak és a hivatalos megjelenés előtt láthatsz videós interjúkat, mert Te az előfizetéseddel ÖRÖKÖS VIP tagja leszel a magazinnak.

AJÁNDÉK: Céges Bemutatkozás a nyomtatott magazinban és az online felületeinken: A május végén debütáló számban céged bemutatkozhat 2-3 mondatban, saját logóval és reményeink szerint egy fotóval, amit bízunk benne, hogy szívesen elküldtök számunkra. Ez remek lehetőség a láthatóságotok növelésére, hiszen a nyomatott magazinnal és az online felületeinken keresztül fogunk bemutatni, mint a Growth Magazin újdonsült tagját.

Exkluzív Felület: A P63-as oldalon egy decentralizált blokkban területet is adunk számodra, ahol a cég logója minden számban meg fog jelenni, amíg csak létezik a magazin. De tovább megyünk, ezzel a decentralizált oldallal vannak még terveink, bizton állíthatjuk, hogy még most érdemes telket venni az oldalon.

Online Láthatóság: A cég bemutatása megjelenik a social média felületeinken, és kiemelt figyelmet kap a belső email listánkon keresztül is.

Minden soron következő kiadványban benne leszel

Lifetime előfizetőként most különleges ajándékot kapsz, hiszen a P63 oldalon örökös megjelenést adunk, vagyis minden számban automatikusan ott lesz a helyed. A P63 oldal ugyanis egy decentralizált felület, amit arra a célra hoztunk létre, hogy bárki tulajdonolhasson egy picinyke területet a magazinból. Az innovatív megoldás lehetőséget ad egy hosszú távú láthatóságra.

A P63 oldalon található területek száma maximalizálva van 1200 darabra, vagyis ennél többet nem lehet megvásárolni.

A Growth Magazin 63. oldalán egy 30x40-es blokkokra osztott területet találsz, ahol egy blokk mérete kb. 80x40 pixel.

Vásárolj egyszer, férj hozzá örökre!

Mindig meg fogod kapni a magazinunkat. Automatikusan és postai úton fogjuk kiküldeni neked minden megjelenéskor, sőt hozzáférhetsz az online felületünkön az összes korábbi számhoz is.

Építsd Vezetői reputációdat! Tedd magad láthatóvá, legyen neved ismerős a szakma krémjében, és emeld ki vállalkozásod a versenytársak tömegéből. A Growth Magazin nem csupán elismerést jelent, hanem egy olyan platformot, ahol a legmagasabb szinten mérettetheted meg magad.

Decentralizált terület aa Growth Magazin 63. oldalán

Hogyan működik a folyamat?

 1. Vásárolj Lifetime Előfizetést: Lépj be weboldalunkra, és válaszd a lifetime előfizetés opciót. Ezáltal biztosítod, hogy cég ne maradjon le egyetlen számról sem.

 2. Kapd meg az Első Számot: Miután megvásároltad az előfizetést, postán küldjük a 2024Q1-es számot.

 3. Készíts Fotót: Fotózz egy képet az irodában a magazinnal, vagy ahogy éppen olvassátok. De ezen képen szerepelhet akár az egész csapat is. Legyen a kép kreatív és tükrözze céged dinamikáját.

 4. Küldd el a Képet és Bemutatkozást: A fotót egy logóval és 2-3 mondatos bemutatkozással együtt küldd el hozzánk. Ezt a bemutatkozót a május végi magazinban fogjuk megjelentetni.

 5. Megjelenés a Magazinban: A beküldött logót pedig a P63-as oldalon is elhelyezzük, és innentől minden kiadásban ott lesz.

Ne Maradj Le! Ez az egyedülálló lehetőség 2024. május 15-ig érvényes. Ne hagyj ki egy olyan esélyt, amely nemcsak hogy megörökíti a céged jelenlétét a Growth Magazin lapjain, hanem folyamatosan növeli ismertségeteket a kiadások során.

Csatlakozz most, és használd ki a növekvő közösségünk nyújtotta előnyöket, miközben cég szakmai profilját is erősíted. További részletekért és az előfizetés aktiválásához látogass el a weboldalunkra, vagy vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Mennyibe kerül?

A lifetime előfizetés és a hozzá tartozó AJÁNDÉKOK (P63-as blokk, megjelenés a NYOMTATOTT magazinban és az online felületeinken) ára: 139 600 Ft (br), míg a digitális lifetime előfizetés ára 79 900 Ft (br)

Lifetime előfizetés (Nyomtatott verzió)

 • Hozzáférés a Growth Magazin streaming platformjához, beleértve a fizetős tartalmakat is (örökös előfizetői tagság)

 • Hozzáférés a korábbi számokhoz (digitális verzió)

 • 1db fix blokk és az abban való képi megjelenés a P63 oldalon. (PNG 80x40px méretben)

 • 1db nyomtatott példány az előfizetést követően megjelenő minden nyomtatott kiadványból. Postázva (kizárólag Magyarország területén belül)

Ára: 139 600 Ft (Br)
Az ár tartalmazza a logisztikai költségeket is.

Lifetime előfizetés (Nyomtatott verzió)

Lifetime előfizetés (Digitális verzió)

 • Hozzáférés a Growth Magazin streaming platformjához, beleértve a fizetős tartalmakat is (örökös előfizetői tagság)

 • Hozzáférés a korábbi számokhoz (digitális verzió)

 • 1db fix blokk és az abban való képi megjelenés a P63 oldalon. (PNG 80x40px méretben)

 • 1db digitális verzió minden megjelenő kiadványból

Ára: 79 900 Ft (Br)

Lifetime előfizetés (Digitális verzió)

Dominálj a Piacon! A legújabb trendek, stratégiák és belső információk a kezedben lesznek. Használd ezeket, hogy mindig egy lépéssel előrébb járj a többiekhez képest. Mutasd meg, hogy te vagy az, aki nem csak követi a változásokat, hanem alakítja is azokat.

Growth Magazin Missziója és Előnyei

A Growth Magazin egyedülálló médium, amely a hagyományos üzleti magazinokkal szemben új perspektívát kínál. Központi üzenetünk, hogy elhagyjuk a felületes sztárpletykákat és helyette valódi, inspiráló történetekre fókuszálunk. Megismerheted az igazi alapítói sztorikat, a kreatív elme működését, és betekintést nyerhetsz a befektetők gondolkodásmódjába.

Mi teszi különlegessé a Growth Magazint?

 • Valódi Történetek: Bemutatjuk a valós emberek valós történeteit, akik álmaik megvalósításán dolgoznak. Ezek az alapítói sztorik nemcsak inspirálnak, de tanulságosak is.

 • Befektetői Belsők: Megmutatjuk, hogyan gondolkodnak a befektetők, milyen kihívásokkal és döntési helyzetekkel néznek szembe nap, mint nap.

 • A Startup Világ Mélyrétegei: Bepillantást nyújtunk a startup világ rejtett aspektusaiba, bemutatva a kihívásokat és sikereket, amelyekkel a fiatal vállalkozások szembesülnek.

 • Innováció és Üzlet: Követjük az új ötletek és technológiák fejlődését, megjelenítve azokat az innovációkat, amelyek formálják a jövő üzleti világát.

 • Globális Perspektíva: A globális piacok és trendek megértése elengedhetetlen a mai üzleti környezetben. A magazin segít a globális gondolkodású olvasóknak az új piacok és lehetőségek felfedezésében.

A Growth Magazin küldetése, hogy széles körben terjessze a startup szubkultúrát és a startup gondolkodásmódot. Hiszünk abban, hogy a jó ötletek nemcsak hogy életeket menthetnek, de hozzájárulhatnak a társadalmi mobilitáshoz és a társadalmi különbségek csökkentéséhez. A magazin olyan emberek számára készül, akik aktív szereplői kívánnak lenni a gazdasági világnak, akiket nem elégszenek meg a status quo-val, és akik a változás és fejlődés hajtóerejeként tekintenek saját magukra.

Mennyi szabad hely van összesen?

A decentralizált oldalon összesen 1200 blokk lett kialakítva, amiből folyamatosan fogy, ahogy vásárolnak a lifetime előfizetők. Amint elfogyott a terület többé már nem lesz elérhető.

Csatlakozz a közösséghez még ma!

Előfizetek

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy a Growth Magazin részévé válj és élvezd a folyamatos láthatóságot és az üzleti előnyöket, amiket ez az előfizetés kínál. Az ajánlatunk tökéletes választás vállalkozások számára, akik szeretnének magukra vonni több figyelmet és új ügyfeleket szerezni.

Tegyél szert az örökös előfizetés előnyeire és ünnepeld velünk a növekedést!

Vedd Meg a Lifetime Előfizetést Ma! Ne elégedj meg kevesebbel, mint ami jár. Legyél te az, aki inspirálja és irányítja a jövőt. Csatlakozz a Growth Magazin közösségéhez most!