Growth Magazin
GROWTH MAGAZIN - Magyarország
1,25 millió eurós befektetéssel folytatódik a Volteum története
0:00
-32:07

Paid episode

The full episode is only available to paid subscribers of Growth Magazin

1,25 millió eurós befektetéssel folytatódik a Volteum története

A Volteum 2022 novemberében zárta második és egyben 1,25 millió eurós tőkebefektetését. De ez csupán a jéghegy csúcsa.

A Volteum életét követjük nyomon már második alkalommal, hogy bemutassuk növekedésük kalandos útját. Azoknak, akik még nem ismernek titeket, hogyan mutatnátok be a Volteumot?

Zsófi: A Volteumot azért alapítottuk, hogy megkönnyítsük a vállalkozások életét. Abban segítünk nekik, hogy az elektromos jármű flottákat, elektromos autókat, elektromos furgonokat minél nagyobb kihasználtsággal, minél egyszerűbben és olcsóbban tudják üzemeltetni. Megmondjuk, hol kell őket tölteni, milyen útvonalon közlekedjenek velük és hogyan kell a mindennapi operációt szervezni az elektromos járművekkel.

A nemzetközi Growth Magazinban már szerepeltetek, amivel Torontóban debütáltunk, de ez még 2022 májusában volt. Azóta rengeteg változás történt a Volteum életében, hiszen többek között egy új befektetési kör is most zárul. Eredetileg mi volt az idei terv, hova szerettetek volna eljutni és ehhez képest hol tartotok most?

Zsófi: Sokat terveztünk, és nagyon sok változás is történt a terveinkben. Januárban kiköltözött a teljes alapítói csapat Torinóba, a Techstars Mobility programjába. Ott voltunk majdnem négy hónapon keresztül. Ez sok tervünket felülírta. Rengeteg benyomás ért minket, és változtattunk dolgokon azért, hogy minél hatékonyabban tudjunk fejlődni, növekedni. Több javaslatot is beépítettünk a cég életébe, mind termékfejlesztés, mind üzletfejlesztés terén. Májusban, amikor hazaköltöztünk, akkor elkezdtük a fundraising-et, a befektetési folyamatokat. Ezt nagyjából most zártuk le. Nagyrészt én foglalkoztam ezzel a csapatból, a srácok pedig vitték az üzletfejlesztést, termékfejlesztési vonalat ezidáig hősiesen.

This post is for paid subscribers

Growth Magazin
GROWTH MAGAZIN - Magyarország
Hallgasd a Growth Magazinban szereplő tartalmakat és ismerd meg a startup világ titkos életét.